2016-01-15 09:56:22• hírek • Szatmár.ro

Magyar nyelvű bestsellerek a Szatmár Megyei Könyvtárban

A Szatmár Megyei Könyvtár az utóbbi időben sok olvasnivalót szerzett be magyar nyelven is.

Elsősorban olyan bestsellereket, amelyeket az olvasók eddig jobbára csak román nyelven olvashattak. Az új magyar nyelvű könyvek közt megtalálhatjuk Ken Follett, Nora Roberts, Stephen King, Dan Brown, Tom Clancy, Paulo Coelho és mások nagysikerű munkáit.

A kortárs magyar szerzők közül Szabó Magda, Dragomán György, Háy János és mások könyvei kerültek a kölcsönző osztály polcaira. Ugyancsak kikölcsönözhető Leiner Laura A Szent Johanna gimi című sorozatának mind a nyolc kötete - a sorozat iránt az utóbbi időben igen sokan érdeklődtek.

A Szatmár Megyei Tanács nemrégiben egy nagyobb összeget bocsátott a könyvtár rendelkezésére, a könyvállomány bővítésére. Ebből az összegből vásárolták a magyar nyelvű bestsellereket is. Ezek nem csak a könyvtár központi épületében, hanem a 16-os lakónegyedben a Sanatatii utcában, a 17-es lakónegyedben az Independentei utcában, illetve az ortodox teológiai líceum épületében található részlegein is elérhetővé váltak.

A Szatmár Megyei Könyvtár hétfőnként 10 és 17 óra között, keddtől csütörtökig 8 és 18 óra között, pénteken pedig 8 és 17 óra között tart nyitva.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: